Home

Behandeling

Producten

Voorbereiding & Onderhoud

Ingredienten

Tarieven

Foto's

Contact

Nieuws

logo-is-icons

De Spray Tan Behandeling Stap voor Stap:

1. Voorbehandeling ( Thuis )

Thuis douche je met onze exfoliating gel. Deze zachte, huid vernieuwende formule polijst en behandelt de huid met het natuurlijke, schuurmiddelvrije ananas fruitenzym. Door het verwijderen van dode huidcellen aan het eind van hun levenscyclus, maakt deze exfoliating gel de oppervlakte van de huid zacht en blijven alleen jonge gezonde huidcellen over, met als resultaat een vlekkeloos en langdurig houdende UV-loze teint. Met het gepattenteerde spray systeem worden er vervolgens verschillende vloeistoffen verneveld aangebracht op de huid.

2. Aloe Mix behandeling

Dit is een verfijnde combinatie van exotische aloeplanten, die helpen om poreuze plekken op het lichaam te hydrateren. Dit product zorgt ervoor dat het sunless tanning product gelijkmatig door de huid kan dringen, met als resultaat een langduriger en evenredige teint. Deze voorbehandeling wordt aangebracht op de droge plekken, met name handen, ellebogen, knie�n, schenen en voeten.

3. Brons Tanning vloeistof

Dit volledig natuurlijke, COSMETISCHE sunless tanning product, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingredienten, geeft de huid een stralende, natuurlijk ogende goudbruine teint. Doordat dit product een bronzer bevat, gemaakt van walnootextract, is er direct resultaat zichtbaar. De teint ontwikkelt zich volledig in 12 uur. Zie hoe uw huid wordt getransformeerd!

4. Anti-aging Elixer ( Optioneel )

Een direct zichtbaar verjongende behandeling voor de huid, gemaakt van exotische plantenextracten, antioxidanten en puur plantaardige ingredienten om de natuurlijke gloed van de huid te herstellen. Deze behandeling is ideaal voor gebruik direct na de sunless tanning, maar kan ook gebruikt worden voor de verzorging van de droge huid en de huid met verminderd collageen. U merkt dat rimpeltjes en cellulitis verminderen. Dit is naast de Sunless tanning, de aanvullende treatment die celebs in Amerika graag ondergaan!

of Shimmer Hydrating Elixer ( Optioneel )

Een hydraterende behandeling die een glans geeft met een subtiele zilverglinster. Ideaal voor een feestje of bruiloft. Het product dient op de dag zelf te worden aangebracht en kan dus niet direct na een spraytan worden aangebracht, daar het product na het douchen weer verdwijnt.